Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Αστυνομικοί στα Χανιά κράτησαν παρανόμως δικαστή – Να διερευνηθεί το περιστατικό

Παράνομη κράτηση δικαστή από αστυνομικά όργανα καταγγέλλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με ανακοίνωσή της. Οι δικαστές καλούν μάλιστα τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν άμεσα το θέμα και να καταλογιστούν τυχόν ευθύνες.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια που δείχνει ότι κάτι στραβό συμβαίνει στην ΕΛ.ΑΣ και μάλλον η αρμόδια πολιτική ηγεσία θα πρέπει να βάλει μια τάξη και όχι να παρακολουθεί αμέτοχη. Πολύ πρόσφατα στα Χανιά αποκαλύφθηκε η δράση γαλάζιου αξιωματικού που είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση εκβιασμού και χρηματισμού.

Δείτε:

Κρήτη: Με μακρά “θητεία” στο Μητσοτακέικο ο γαλάζιος της ΕΛΑΣ- Οι καταγγελίες για διαφθορά ενώ ήταν φρουρός του βουλευτή Νικηφοράκη

Κρήτη: Ο “γαλάζιος” αξιωματικός της ΕΛΑΣ που συνελήφθη για διαφθορά – Χειροπέδες και στον γιο του, επίσης αστυνομικό

Η προβοκάτσια που έστησε ο γαλάζιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηγουμενίδη

Η ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών καταγγέλλει την παράνομη συμπεριφορά αστυνομικών οργάνων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπως αυτή εκδηλώθηκε με την κράτηση συναδέλφου, μέλους της Ένωσής μας. Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές στην άμεση διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό των ευθυνών, όπου υπάρχουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί